Спас Делев: Сами се бихме

Спас Делев: Сами се бихме

Novsport

27-02-2021, 15:03

 Нападателят на Арда Спас Делев заяви след загубата от Славия, че той и неговите съотборници сами са си виновни за поражението. Делев подчерта, че отборът не трябва да допуска такива грешки.

Направихме всичко, за да спечелим, но сами направихме така, че мачът да не ни бъде лесен и в крайна сметка да загубим“, коментира Делев.

„Не трябва да допускаме такива грешки, ако искаме да се борим с най-добрите и да вървим нагоре“, добави той.

„Говорим преди мача да изнасяме топката по един начин, а след това тръгваме през центъра, където е най-наситена зоната. Допуснахме две грешки и допуснахме два гола. Трябва да изчистваме тези грешки, за да печелим мачовете си.“

„Ние играхме обратно на това, което тренирахме.“

„Мачът беше много важен, като точки. Ние се намираме на добро място и при евентуална победа днес можехме да влезем в топ 3. За жалост още не сме готови да се борим с най-големите. В тези мачове трябва да излизаме със самочувствие и да ги печелим. Ние правим наши грешки и губим мачовете.“

„Надявам се да си изчистим главите. Няма кой знае какво да тренираме за следващия мач. Дано да победим Етър, защото за нас и купата ни е важна“, каза още Спас Делев.

Източник: Novsport

Последни новини