Спас Делев тича гол в планината

Спас Делев тича гол в планината

Novsport

27-03-2020, 09:36

Футболният национал на България Спас Делев хукна гол из снежните планински склонове.

30-годишният нападател на Арда реши да поддържа форма по нетрадиционен начин, докато отборите са разпуснати под домашна карантина,пише „България днес“.

Спас тича, съблечен от кръста нагоре, по баирите на Беласица планина. Натрупалият дълбок сняг и ниските температури изобщо не го плашат. Играчът се калява само по къси червени шорти и спортен клин под тях.

Делев изкарва карантинния период в родното си село Ключ. То се намира именно в подножието на Беласица, в най-югозападната точка, до границите с Гърция и Северна Македония.

И до днес там живеят родителите, сестрата и племенниците на нападателя и той предпочита да прекарва времето си край тях.На нисичкият голаджия вече няма да му се налага да тича сам из планината, тъй като неговият клуб Арда въведе новаторски метод за групова тренировка онлайн.

Чрез специална видео платформа целият отбор се включва през своите мобилни телефони в заниманието, което е задължително за всички. Тренировките се водят от кондиционния специалист Антон Дончев, който от фитнес залата на „Арена Арда” показва всяко едно упражнение.

Източник: Novsport

Последни новини