Спасов: Играхме добре, но получихме елементарни голове

Спасов: Играхме добре, но получихме елементарни голове

Novsport

18-10-2020, 19:59

Старши треньорът на Монтана Никола Спасов остана разочарован от загубата на тима му с 0:3 при визитата на Черно море. Той сподели, че е притеснен, че в пореден мач се случва едно и също нещо - получават се лесни голове и се пропускат положения.

„Отборът игра добре на чужд терен за пореден път, но отново загубихме, както предишните пъти във Враца и срещу ЦСКА 1948. Същата картина, нямам обяснение, можехме поне един път да върнем гол, да се върнем в мача. Тогава щяхме да имаме шансове да изравним. Игрово стояхме добре, но не се получи“.

„Лесни голове получихме. През второто полувреме, до третия гол, създадохме три 100% ситуации, но не вкарахме нито една. Решаващо беше първото полувреме, когато ни вкараха два бързи гола. Леки голове. Можеха всички да реагират по-адекватно – и защитата, и вратаря. От това не съм доволен и от това, че не можем да отбележим гол. И при тях имаше напрежение. Честитя им на Черно море за победата“.

„В бъдеще съм сигурен, че ще взимаме точки на чужд терен. Необяснимо е, липса на увереност, на самочувствие. Не сме уверени. С времето всичко ще се оправи“.

„Отиваме да вземем мача за Купата, но това не е най-важното. Добре е да минем в следващия кръг все пак. Срещу Лудогорец ще се стремим да вземем точки. Те ще са по-концентрирани, не вярвам да ни подценят както направиха с Царско село“, заяви Спасов.

Източник: Novsport

Последни новини