Спортни журналисти разкритикуваха остро Пенев след атаката му по Стойчо Младенов

Спортни журналисти разкритикуваха остро Пенев след атаката му по Стойчо Младенов

Topsport.bg

09-08-2021, 17:46

Освен болшинството от феновете на ЦСКА, много спортни журналисти също са възмутени от атаката на Любослав Пенев към Стойчо Младенов. Днес бившият треньор на отбора нарече с какви ли не епитети настоящия.

ТОПСПОРТ предлага малка част от мненията на колеги, свързани с ЦСКА и следящи процесите в клуба ежедневно (Николай Александров го каза в ефира на "Дарик", а другите използваха за трибуна "Фейсбук").

Николай Александров

"Изключително грозна постъпка! Това не е случайно. Целенасочена пресконференция към Стойчо Младенов. Крайно неприятно е една легенда на ЦСКА да говори така за друга - "колегата от Плоски" и други подобни. Грозни епитети. Имаше ли нужда това да се случва в навечерието на мача с Осиек? Има кой да си каже тепърва мнението за това, което стори днес Любослав Пенев".

Александър Линдарев

"Това се нарича публично харакири. Това направи този "герой" днес. Да свикаш пресконференция, за да оплюеш Стойчо Младенов и да му кажеш, че "мяука"... Не, драги мой. Ти мяукаше през целия си престой в ЦСКА и слава Богу, че не си изпълни договора, за да довършиш клуба отвсякъде. Господин Пенев, имахте шанс да излезете с гордост и високо вдигната глава от така създалата се ситуация, но се изложихте! Дано това не повлияе на момчетата в отбора и на щаба за четвъртък".

Никола Дърпатов

"Да е жив и здрав Любо, но за мен лично той приключи с ЦСКА завинаги и падна на нивото на Ради Здравков. Тъжно".

Стефан Ралчев

"Нито веднъж аз не чух друг да каже за теб и да ти извади кирливите ризи - да те нарече с грозен епитет, да те обиди, да каже колко пари харчиш на карти или си затънал до уши в дългове. Любо, повтарям - НИТО веднъж... А за теб всички са неграмотни, нисички, тихички... А ти си най-добрият?! Не върви, човеко".

Източник: Topsport.bg

Последни новини