Спортни залози - Кои сайтове за залози са лидерите в България

Спортни залози - Кои сайтове за залози са лидерите в България

04-05-2023, 20:14

В последните немалко месеци наблюдаваме един исторически бум на развитието на онлайн платформите за залагане в България. Появиха се изключително много сайтове за залози и е изключително трудно човек да избере. В тази статия ще разгледаме брандовете, които са водещи и предлагат най-добра услуга.

Кои са сайтовете, които ще разгледаме?

  • Betano
  • Bet365
  • bwin
  • Sesame
  • Winbet
  • Palms Bet

Betano залага на по-иновативния и разчупен подход

Този букмейкър набра популярност с иновативното си мобилно приложение и удобния си интерфейс. Те предлагат уникално изживяване при залагането с функции като излъчване на живо и различни интерактивни функционалности и бонуси. И приложението, и настолната версия са лесни за използване, с набор от множество пазари във всички различни дисциплини. От футбол и баскетбол до електронни и виртуални спортове - получавате достъп до чудесна селекция от събития. Предлагат се разнообразни способи за депозиране и изтегляне на средства. Има доста добър екип, който осигурява поддръжката на платформата и клиентското изживяване.

Bet365 е най-доброто от двата свята

 С много дълга история в тази индустрия, компанията си е изградила репутация заради надеждността на услугите, които предлага. Друг претендент за титлата най-добро разнообразие от маркети за предвиждане на спорт, дори и за по-нишови спортове като хандбал и футзал. Поддръжката за клиенти е еталон в сектора, заедно с много богата база от информация за всеки един детайл от преживяването. Традициите се комбинират с иновации като затвори залог, промени залог, автоматичен кешаут и много други, които се зародиха във вида, в който хората ги обикнаха, именно там.

Bwin - класиката в жанра

Този букмейкър е един от най-популярните избори сред залагащите на спортни залози заради широката гама от възможности за залагане и лесната за ползване онлайн платформа. Тя се придържа към по-позната визуална структура, с която са свикнали милиони хора по цял свят. Всичко е точно там, където да очакваш да е. Но не бъркайте това със старомодност и технологично изоставане. Bwin предлага едни от най-добрите инструменти за гледане на спорт на живо. Предлагат се конкурентни коефициенти, които за доста спортове и първенства са абсолютно най-високи. Каталогът от промоции е интересен, липсват някои от по-новите варианти на офертите, но всичко е изпипано до последния детайл.

Sesame - компанията, която залага на разнообразието

Това е вашето място, ако искате да опитате от всичко по-малко, защото има изключително много налични възможности за игра - в абсолютно всеки раздел на Сезам. Това, с което изпъкнаха много бързо след влизането на пазара, като по-нова компания, са интересните механизми за разпределение на бонусите. Най-виден пример е “Пещерата на Сезам”, която е доста автентично приключение, вдъхновено от легендарните епоси в литературата. Без значение дали вие вече сте ентусиаст или тепърва навлизате в хобито, тук има за всекиго по нещо.

Winbet - изгрялата българска звезда, която иска да превземе света

Макар и да е родена в България, компанията вече работи в други държави и има амбиции да разширява дейността си още повече навън. И има абсолютно всичко необходимо, за да се превърне в бранд от наистина световен клас. Систематичния подход към промоциите и бонусите, към маркетинга, към активното спонсорство и участие в спортно-обществения живот - всичко говори за професионализъм. Платформата предлага многохиляден календар със спортни събития, разнообразие от пазари, доста методи за разплащане.

Palms Bet - шоуто трябва да продължи

Друга българска компания, която прави впечатление с остроумния си и забавен маркетинг. Организират много игри на късмета, такива с възможност за участие без риск. Развиват успешно програма за лоялност и залагат на високо ниво в поддръжката, която се грижи за клиентите. Както споменатия преди това букмейкър, Палмс Бет упорито работи за развитието на българския спорт. Червеният бранд го прави чрез ЦСКА, а синята палма чрез отборът на Левски. Ако искате да залагате чрез компания, която има сериозни намерения и авторитет, това е една от най-добрите възможности.