Спортният директор на Берое: С Петър Колев са договорени детайлите по прекратяването на договора

Спортният директор на Берое: С Петър Колев са договорени детайлите по прекратяването на договора

Topsport.bg

19-01-2022, 17:40

Спортният директор на Берое - Ивко Ганчев заяви, че днес или утре клубът трябва да разтрогне договора на старши треньора Петър Колев.

"За мен днес не беше контрола, а беше една тренировка. Искам да им благодаря на момчетата и да ги поздравя. Още преди тренировката им казах, че в този период от два-три дни, в който с Пламен Липенски, Иван Цветанов и Миро Радев ги водим, момчетата много добре се представят в самите тренировки. Мисля, че и днес се получи много добра тренировки.

Лагерът, който е планиран в Турция е от 22 януари. За него още не мога да ви дам информация. Не са ясни нещата, които вълнуват абсолютно всички - кой ще бъде треньор, кои ще бъдат футболистите. Когато се определи треньорът, той самият трябва да прецени дали ще се ходи на лагер или не.

Притеснително е, защото в рамките на 72 часа трябва да се подаде декларация до здравните власти в Турция, за да се опише кой пътува и къде ще се отседне. Неяснотата е пълна. На абсолютно всички футболисти, които бяха с коронавирус им изтече карантината.

Доколкото имам информация от сегашното ръководство в лицето на Илко Русев, с Петър Колев са договорени всички неща за прекратяването на договора. Днес или утре трябва да стане. Това ни връзва ръцете от едното към другото. След като не си прекратил договора със старши треньора, това ни връзва ръцете да не може да назначим нов треньор".

Източник: Topsport.bg

Последни новини