Срещата приключи! Сираков официално обяви бъдещето на Миланов в Левски!

Срещата приключи! Сираков официално обяви бъдещето на Миланов в Левски!

Topsport.bg

09-08-2021, 12:51

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, пристигна към 10:30 часа тази сутрин на "Герена", за да решава треньорския казус в клуба.

Припомняме, че снощи "сините" инкасираха исторически антирекорд, губейки от Арда с 0:2. По този начин грандът стартира с три поредни загуби шампионата за първи път от своето 107-годишно съществуване.

След двубоя Живко Миланов заяви, че през тази седмица ще говори с ръководството на тима, за да се реши неговото бъдеще в Левски.

ТОПСПОРТ обаче научи, че подобна среща между него и Сираков ще се проведе още днес. След нейния край, собственикът на клуба използва официалния сайт на Левски, за да обяви бъдещето на младия специалист. Към този момент Живко остава старши-треньор. Ето какво се казва в информацията:

"Обръщам се към Вас и заявявам с цялата си отговорност подкрепата към наставника на тима Живко Миланов. Както от моя страна като мажоритарен собственик на акциите на "ПФК Левски", така и от страна на ръководството на клуба.

В своята над 107 годишна история Левски винаги е показвал и доказвал, че се различава от другите клубове. Така ще бъде и сега! Живко Миланов остана верен на "синята" идея в най-трудните моменти от историята на клуба и няма да бъде използван като "бушон" след неуспешния старт на новия сезон.

Убеден съм, че както той, така и неговия щаб заедно с футболистите искат да се върнем на пътя на победите. Затова те се нуждаят и от Вашата подкрепа! Заедно ще преминем през трудните мигове.

Ваш Наско Сираков", сподели легендата.

Не е изключено днес Левски да представи и ново чуждестранно попълнение. Очаква се легионерът да се подвизава на поста централен защитник. Позиция, която и срещу Арда се видя, че се нуждае от своевременно подсилване.

Източник: Topsport.bg

Последни новини