Стана ясно защо Бодуров не играе в ЦСКА!

Стана ясно защо Бодуров не играе в ЦСКА!

Novsport

05-10-2019, 20:59

 Стана ясно причината Николай Бодуров да бъде отстранен от ЦСКА! Преди важния реванш със Зоря от Лига Европа, той изненадващо беше изваден от състава и не пътува за Украйна. Бодуров изпадна в немилост, а бившият вече треньор Люпко Петрович не каза в прав текст какво точно се е случило. Днес обаче главния мениджър на "армейците" Стойчо Стоилов хвърли светлина по въпрода на слещата с феновете на отбора, която се състоя на ст. "Българса армия". 

Защитникът упорито съветвал Петрович кой къде и как да играе, особено в отбрана. Сърбинът е труден характер и не обича да му се месят в работата, още по-малко негов футболист. Затова веднага се оплакал на ръководството. 

Освен това Николай Бодуров всеки ден си пътувал до Благоевград. Въпреки че от клуба са му намерили хубав апартамент в София. Преди мачовете със Зоря той е бил помолен лично от Гриша Ганчев да не пътува всеки ден до родния си град, за да бъде по-свеж. Поне преди двубоите с украинците да не го прави. Бодуров отказал. Даже и тогава бързал да си тръгне, защото имал лични проблеми. Ганчев го попитал какви и как може да му помогне. Николай заявил, че трябва сам да се опрви и на своя глава пак поел към Благоевград. 

Идеята на ръководството е била след края на кариерата му той да остане на пост в ЦСКА. Сега дори не е ясно дали Бодуров въобще ще се появи отново на терена с червения екип.

Източник: Novsport

Последни новини