Станимир Стоилов: Всеки мач трябва да ни е финал! Видяхте, че с Левски става футболно шоу

Станимир Стоилов: Всеки мач трябва да ни е финал! Видяхте, че с Левски става футболно шоу

Topsport.bg

04-09-2022, 17:45

Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, говори пред медиите преди утрешното домакинство на Арда. Мъри заяви, че отборът е в добро състояние и е готов за утрешния мач.

"Като физика сме в добро състояние горе-долу. Изключвам някои дребни болежки. Надявма се всички до мача да могат да вземат участие. Като психологическо състояние, естествено не е приятно да загубиш с 11-метрови удари.

Основният критерий, който ме интересуваше, е такива мачове като този с Лудогорец. Важно е да запазим амбицията и мотивацията, можем да имаме шансове да скъсяваме дистанцията до лидерите. Важно е всеки мач да играем добре. Няма нужда от настройка и допълнителна мотивация, когато играеш големи мачове. Ако искаме да печелим мачове в първенството, трябва всеки мач да ни е финал. Една-две промени можем да направим.

Някои футболисти играха два-три мача без възстановяване. Ноа е здрав, може да влезе в състава. Арда играе доста добър и комбинативен футбол. Играят с настроение. За българските стандарти са отбор, който контролира ситуацията. Всичко ще зависи от представянето на нашия отбор.

Николай Михайлов пази дълго време, сега ще дадем шанс на Пламен Андреев. Надявам се да продължи да се развива. Пътят на Левски минава през развитие на младите. Нормално е Ники да чака, както Пламен чака. Ние не търсим виновни, а бъдеще за Левски. Той няма проблем. Освен младостта, във вратарите ни има и цена. Трябва да търсим в младите да струват нещо. Николай всеки един момент може да пази без проблеми в българското първенство, има качествата.

Левски трябва с този отбор да подобри собствената класа. Нямам притеснения за големите мачове. Имам притеснение от съперниците от средата на таблицата. Може да нямаме самооценка, за да спечелим тези мачове. Видяхте, че с Левски става футболно шоу, без нас няма. Резултатът винаги го има или няма. Трябва да работим върху компонента дузпи.

Трудно мога да гадая кога Ивелин Попов може да играе цял мач. Мисля, че е готов да стартира утре, колкото издържи. Има нарушена подготовка от миналата година.

Вторият отбор има стъписване от гостуванията. Трябва да се подобрят резултатите. Някои тренират в първия отбор и се представят под нивото си. Ще започнат всички да тренират с първия отбор, за да подобрят нивото си. Опитахме да водим диалог за Нейтън Олдър, според нас е дискриминация, защото е от Европейския съюз. В момента искаме да подобрим резултатите като резултати. Топузаков работи добре с младите.", каза Стоилов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини