Станимир Стоилов: Има предложения за наши играчи, може би това разконцентрира Ноа

Станимир Стоилов: Има предложения за наши играчи, може би това разконцентрира Ноа

Topsport.bg

28-08-2022, 23:21

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира победата над Ботев (Враца). 

Специалистът заяви, че има определен интерес към футболисти на тима, което може би е и "замъглило" съзнанието на Сонко Сундберг, който се отличи с доста глупава постъпка, изкарвайки червен картон в края на мача. 

"Според мен ключовото бе, че отбелязахме гол. Трябваше вторият гол да го отбележим по-рано, за да си направим мача по-спокоен. Имахме проблеми в завършващия удар. Но това са наши стари проблеми. Най-вече ги превъзхождахме в ръст, но ние доста отбори превъзхождаме в ръст, пък не можем да отбележим. Не може до 80-та минута да оставиш мача в течението.

Ноа е основен стълб, може би най-стабилният ни защитник. Ще се отрази на отбора. За 5 минути едва ли мога да мисля за стратегията срещу Лудогорец. Ще мислим допълнително.

150 мача не знам колко звучат, всяка победа е ценна. Не е важно аз колко победи имам, а Левски да печели.

Има предложения за наши играчи, Ноа е доста разконцентриран. Може би и заради това, неслучайно, получи картон. Продаваме, само когато цената ни устройва. Опитах се да говоря с Ноа и преди мача, но не съм се справил. Такива писания само разконцентрират. Можем да продадем всеки иначе. В четвъртък искам да видя играещ футбол Левски.

Ивелин е готов за 20-30 минути. Неговото име не трябва да ни принуждава а правим глупости и да го рискуваме", заяви Стоилов. 

Източник: Topsport.bg

Последни новини