Станимир Стоилов сам платил отборна премия за победа над ЦСКА

Станимир Стоилов сам платил отборна премия за победа над ЦСКА

Topsport.bg

27-05-2023, 14:13

Станимир Стоилов, бившият треньор на Левски, дал от своя джоб по 1000 лева премия на хората от отбора след боя през есента с 2:0 над ЦСКА, пише в днешния си брой "Мач Телеграф". Това му струвало около 30 бона, но играчите, хората от екипа му и клубни служители останали доволни.

От ръководството нямало обещани бонуси за отделни мачове, но след мача в съблекалнята тарторът Ивелин Попов си направил устата за малко кеш, когато там влязъл собственикът Наско Сираков. Подканен от Попето да възнагради отбора, Сираков се измъкнал с усмивка: "Какъв бонус, вие до 75-ата мин. ми скъсахте нервите!"

Стоилов, наясно с деликатната ситуация с финансите на Левски, на другия ден със свои пари изплатил премии, съобщава "Мач Телеграф".

Самият Мъри все още не си е получил последната заплата от "Герена" след като напусна клуба по взаимно съгласие на 8 април. Той трябвало да вземе на 20 април възнаграждението си за март, като от клуба увериха, че забавянето е предизвикано от грешка, която ще бъде изчистена. Същевременно хората от екипа на Стоилов, напуснали заедно с него, вече са си получили парите за март.

Източник: Topsport.bg

Последни новини