Станислав Генчев: Бяхаме господари на терена, Камен Хаджиев сам пожела да напусне

Станислав Генчев: Бяхаме господари на терена, Камен Хаджиев сам пожела да напусне

Topsport.bg

14-10-2022, 19:38

Старши треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев говори след победата с 1:0 над Ботев (Враца). Той потвърди и за раздялата между клуба и Камен Хаджиев.

"Не успяхме да реализираме головите положения. През първото полувреме бяхме господари на терена. Тогава можеше да реализираме гол или два. През второто полувреме поехме риск. Смятам, че по-добрият отбор победи. В миналия мач трима основни футболисти не бяха в състава, сега двама се завърнаха. На нашия стадион сме доста по-смели. Така трябва да играем и при гостуванията. Днес поведохме първи и успяхме да задържим добрия резултат", започна Генчев.

"По принцип всеки футболист ще има трудности да атакува отляво със силен десен крак. Найденов се справя добре. Засега разчитаме на него. Всеки един мач е тест за нас. Нямаме лек мач. Трябва да търсим максимума. Следващият ни мач е най-важен", добави той.

"Камен Хаджиев не е част от отбора. При подписване на договора се разбрахме, че може да напусне, ако поиска. Сега има проблеми и пожела да напусне", заяви Генчев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини