Станислав Генчев: Победата е напълно заслужена

Станислав Генчев: Победата е напълно заслужена

Topsport.bg

29-11-2021, 19:41

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев бе доволен след победата с 2:0 над ЦСКА и заяви, че успехът е напълно заслужен.

"Победата е напълно заслужена. През първото полувреме имаше повече напрежение, но през втората част вече играчите влязоха в мача. Като цяло мисля, че през повечето време бяхме отборът, който създаваше повече положения, докато ЦСКА главно разчитаха на статични положения и на центрирания, за да използват силата на Кайседо.

Всички футболисти, които влязоха през второто полувреме се включиха много добре. Точно това искаме да виждаме - всеки, който влезе, дори за 10 минути да покаже какво може и да даде всичко от себе си.

Загубата от ФК ЦСКА 1948 дойде в точния момент, за да си видим грешките. По-добре, че дойде тогава, а не днес, за да си извадим поуките. Дори срещу Цървена звезда играхме добре.

ЦСКА реално са ни претендент. Винаги са били основен конкурент. Днешният мач ни дава три точки и достатъчно преднина, но имаше още много мачове и не трябва да допускаме грешки.

Да се надяваме, че няма да има повече неприятни изненади и контузени футболисти. С тези играчи, с които разполагаме без проблем можем да изкараме сезона", заяви Генчев след двубоя.

Източник: Topsport.bg

Последни новини