Станислав Генчев: Тази година бяхме далече от желаната визия

Станислав Генчев: Тази година бяхме далече от желаната визия

Novsport

20-12-2020, 16:51

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев коментира победата на своя тим над Ботев (Пловдив) в последния мач на отбора за тази година. "Орлите" се наложиха с 2:1 у дома и дръпнаха с шест точки на върха.

"Имахме известни затруднения, особено през първото полувреме. Създадохме малко голови положения и по-трудно намирахме път към гола. През втората част бе по-добре, но допуснахме много груба грешка, от която противникът вкара и можеше да стигне до нещо повече. Не започнахме мача така, както го бяхме планирали. Може би не дадохме всичко най-добро от себе си", коментира бившият национал.

"Проведохме много разговори, че трябва да се потрудим доста, за да си заслужим победата. Бяхме длъжни да направим всичко за трите точки. Хубаво е, че успяхме да победим и се надявам догодина да сме още по-силни", продължи той.

"При всички положения е добре, че имаме аванс от 6 точки, но сега най-важно е футболистите да си починат и когато се съберем за подготовката, всички да дадат максимума от себе си, защото през тази година бяхме далече от желаната визия на отбора", казаоще Генчев.

"Има много неща, по които трябва да се работи. Нашият отбор трябва да постоянно да създава положения, а през последните мачове не беше така. Има върху какво да се работи. В момента аз съм треньор на отбора, ако има промени, ще ги разберете от ръководството", завърши специалистът Генчев.  

Източник: Novsport

Последни новини