Станислав Генчев: ЦСКА показва израстване, ще ни е основен конкурент титлата

Станислав Генчев: ЦСКА показва израстване, ще ни е основен конкурент титлата

Novsport

20-09-2020, 22:50

ЦСКА показва израстване. Тази година ще ни бъдат доста сериозен конкурент за титлата, обяви помощник-треньорът на Лудогорец Станислав Генчев след 2:2 с ЦСКА.

"От днешния мач най-доволни са останали зрителите. Видяха четири гола и много положения пред двете врати. През първото полувреме водихме в резултата и играта. През второто ЦСКА ни превъзхождаше. Първият гол падна след много груба наша грешка. Това даде допълнителен импулс на отбора на ЦСКА. Лошото е, че в отделни моменти не успяхме да се противопоставим по необходимия начин", коментира бившият национал.

"Марин влезе от пейката и успя да отбележи гол. Почти всички ситуации след почивката ги създаде Ману. Футболисти, които влязоха като резерви", продължи Генчев.

"Берое има изключително сериозен треньор. При тях също се забелязва израстване спрямо миналия шампионат. Очаква ни тежък двубой. Липсата на Павел Върба се усеща. Това влияе негативно. Доколкото успяхме, внесохме в отбора това, което той иска. Знаем, че състоянието му се подобрява и се надяваме още следващата седмица да е с нас", завърши Станислав Генчев.

Източник: Novsport

Последни новини