Станислав Иванов: Целта ми е да си заслужа повиквателна за националния отбор

Станислав Иванов: Целта ми е да си заслужа повиквателна за националния отбор

Topsport.bg

06-03-2023, 19:51

Станислав Иванов отбеляза дебютния си гол за Арда при победата срещу Спартак Варна с 2:0. Футболистът коментира представянето си и какви са целите пред него, както и групата определена от Младен Кръстаич за евроквалификациите.

"Чувството е страхотно, днес се раздадохме. Беше труден мач, в този кръг имаше много изненади. Двубойте срещу отборите в долната част са трудни, защото те излизат затворени и не оставят празни пространства. Важното е, че спечелихме трите точки", започна Стаси Иванов.

"Изключително важно е да вляза в ритъма, не съм правил подготовка и в момента всеки ден работя с треньорския щаб и кондиционния треньор. За мен е най-важно да вляза бързо в ритъм и да си показвам качествата", сподели още играча.

"Имаме така четири доста добри футболиста по фланговете, хубаво е да има равностойни футболисти на един пост. Това е само положително. Аз първо мисля за мача със Славия, мислим мач по мач, най-важното е да печелим трите точки всеки мач и се опитваме. Сега мислим за Славия, след това ще мислим за Левски", допълни той.

"Както казах не съм правил подготовка, доста късно се включих и изпуснах няколко мача. Моята цел е да се върна в състоянието, което мога да бъда и ще си заслужа повиквателна за националния отбор", коментира Станислав Иванов относно селекцията на Младен Кръстаич за евроквалификациите.

Източник: Topsport.bg

Последни новини