Станислав Шопов: Договорът ми с Хееренвеен свършва на 30 юни

Станислав Шопов: Договорът ми с Хееренвеен свършва на 30 юни

Topsport.bg

21-05-2022, 16:58

Бившият играч на Ботев (Пловдив) и настоящ такъв на Хееренвеен - Станислав Шопов заяви пред колегите от "dsport", че договорът му с нидерландският клуб изтича на 30 юни и няма да бъде подновен..

"Прибрах се България за изпити, които трябва да взема. Днес мои приятели играят тук и ще реших да дойда да ги гледам. Договорът ми свършва на 30 юни и няма да бъде подновен. От 30 юни съм свободен агент. Имах право да водя преговори от Нова година, имам предложения от чужбина, водят се преговори, но още няма нищо официално.

Ако български отбор ми покаже, че ме желае и вярва в мен, бих приел предложение. Готов съм да изслушвам оферти. За мен е най-важно да се чувствам желан и хората да вярват в мен.

За мен финансовите параметри никога не са били на първо място, аз съм млад футболист. За мен най-важното е да се почувствам желан, да чуя, че треньорът и ръководството вярват в мен.

Тръпка е да се върна отново тук на базата на Ботев Пловдив. Изкачат ми много спомени и се радвам отново да съм тук. Надявам се днес моите приятели да не ме разочароват и да победят.

Спомням си дебюта ми. Беше 78-ма минута на 16 години замених Стивън Петков и чувството беше невероятно. Това е сбъдната мечта на всеки юноша, да дебютира пред собствените фенове.

Първият ми гол срещу Берое - отново незабравим момент. Цялата атака помня, това е невероятно чувство - да вкараш първия си гол пред собствена публика", каза Шопов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини