Стоилов с ясна идея за титулярен състав срещу ФК ЦСКА 1948

Стоилов с ясна идея за титулярен състав срещу ФК ЦСКА 1948

Topsport.bg

04-07-2022, 14:19

Шест дни останаха до началото на новия сезон в еfbet Лига. Левски ще гостува в първия кръг на ФК ЦСКА 1948 в Бистрица. Двубоят е в събота от 21:00 часа .

На "сините" им предстои още една контрола преди въпросния мач. Столичани ще представят утре тима си срещу Етър, а срещата на стадион "Георги Аспарухов" е от 19:00 часа. Преди откриващия официален двубой за сезона Станимир Стоилов има няколко дилеми по състава си, пише "Тема спорт". Под рамката ще застане капитанът Николай Михайлов, в карето пред стража идват и някои от въпросителните. Не е изключено срещу "червените" да стартира Патрик-Габриел Галчев за сметка на Анте Блажевич. Хърватинът страдаше от контузия в глезена, но ще бъде готов за мача.

В сърцето на отбраната ще си партнират Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба, а Келиан ван дер Каап ще е на пейката. Отляво за момента без алтернатива е Вендерсон Цунами. Мъри имаше забележки към защитата, но едва ли ще прибегне до схема 3-5-2 за първата среща, след като в контролите тимът му игра в по-често използваната 4-2-3-1.

В халфовата линия ще бъдат Филип Кръстев и Георги Миланов, но не е изключено и Андриан Краев да заеме мястото на 30-годишния футболист. Все пак опитният полузащитник може да бъде използван и в ролята на плеймейкър за сметка на Илиян Стефанов. По крилата Станимир Стоилов ще заложи на бразилската агресия в лицето на Уелтън и Роналдо, а на върха на атаката ще стартира Билал Бари.

Източник: Topsport.bg

Последни новини