Стоилов: Трябва да изчистим доста неща, защото ПАОК няма да играе като Спартак (Варна)

Стоилов: Трябва да изчистим доста неща, защото ПАОК няма да играе като Спартак (Варна)

Topsport.bg

16-07-2022, 23:29

Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов остана сравнително доволен след категоричната победа с 5:0 над Спартак (Варна) от втория кръг на efbet Лига. Наставникът на "сините" не се заблуждава от изразителния резултат и заяви, че има какво да се подобри още преди мачовете с ПАОК.

"Имахме превъзходство през целия мач. Победата беше заслужена. През първото полувреме имахме проблеми със завършващия удар и пропуснахме доста ситуации. Имаше динамика в топката и имахме нужната агресия. Добър мач за нашия отбор.

След втория гол противникът се отвори много и имахме възможности да реализираме още. Имаше доста флангови атаки - както от крайните защитници, така и от крилата. Играхме значително по-добре през фланга. По-доволен съм и от динамиката. Нашият отбор беше с класи по-добър от Спартак.

На този етап Ивелин не може да се завърне. Бари имаше добри подавания, в които да завърши атаката. Пропусна невероятни ситуации, които трябваше да реализира. При нас стои проблемът със завършващия удар и завършващото подаване.

Трябва да подобрим още доста неща, ако искаме в мача с ПАОК да изглеждаме по-добре. ПАОК няма да бъде на нивото на Спартак (Варна). Искаме да бъдем още по-отговорни, най-вече в играта в защита. Вече мислим за предстоящия двубой. Имаме време да изчистим доста неща. Трябва да играем по-компактно отзад. Жереми Петрис може да бъде титуляр срещу ПАОК. На този етап съм доволен от неговите изяви".

Източник: Topsport.bg

Последни новини