Стоичков: Дано ЦСКА и Лудогорец попадна в групите на ЛЕ

Стоичков: Дано ЦСКА и Лудогорец попадна в групите на ЛЕ

Novsport

28-09-2020, 12:45

Легендата на българския футбол - Христо Стоичков, направи любопитен коментар относно шанса на Лудогорец и ЦСКА да попаднат в групите на Лига Европа. Камата коментира и националния отбор на България. Това той стори на пресконференция след като представи новата си спортна марка.

"Дано ЦСКА и Лудогорец попаднат в групите на Лига Европа. Това ще е добре за българския футбол. Виждате, че Базел допусна домакинска загуба, а Динамо Брест победи БАТЕ Борисов. Във футбола всичко е възможно, когато си мотивиран и концентриран. Няма как да гледам ЦСКА на живо, тъй като си заминавам. Нямам време", заяви Стоичков.

"Всички видяхме, че малко не ни достигна в мачовете с Ейре и Уелс. Не си мислете обаче, че с Унгария ще бъде лесно. Ще видите. Като нямаме качество, какво класиране искаме? Въпреки това всичко е възможно. Стига да знаем как да го постигнем. Едно е обаче един футболист да играе приятелски двубой или мач без значение, съвсем друго е, когато гони резултат и класиране. Тогава има напрежение и е трудно", добави Камата.

Източник: Novsport

Последни новини