Стойне Манолов: Не можем да чакаме ЦСКА безкрайно

Стойне Манолов: Не можем да чакаме ЦСКА безкрайно

Topsport.bg

20-06-2021, 11:28

Босът на Царско село Стойне Манолов обяви, че ще изчака до утре да научи решението на ЦСКА за преотстъпването на Митко Митков и Мартин Смоленски.

"Не крия, че проявяваме интерес към тези двама футболисти и преди няколко дни заявих, че съм провел разговор с ръководството на ЦСКА. Искаме да привлечем Митков и Смоленски под наем за една година.

При нас те ще получат повече шансове и игрови минути, отколкото на "Армията". Ако се възползват от тях, ще е добре, но ако не успеят, то значи, че и в ЦСКА няма да могат.

Ние не можем да чакаме безкрайно, защото също искаме да си направим сметките и да действаме по нашата селекция. Ще изчакам до понеделник да разбера какво е решението на "червените" и ако няма положителен отговор или ако няма никакъв отговор, ние ще започнем да търсим други състезатели за тези позиции.

Лично моето мнение е, че Царско село е най-добрата опция за Митков и Смоленски, защото ще бъдат постоянно пред очите на треньорския щаб на ЦСКА и дори могат да ги следят по време на тренировъчния процес. От други футболисти на ЦСКА не се интересуваме. Искаме само тези двамата", допълни бизнесменът пред "Тема Спорт".

Източник: Topsport.bg

Последни новини