Стойчо Младенов: Имахме възможности да вкараме и трети и четвърти гол

Стойчо Младенов: Имахме възможности да вкараме и трети и четвърти гол

Topsport.bg

26-09-2021, 18:44

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов зави след победата на неговия тим над Левски с 2:1, че футболистите на "армейците" трябва бързо да се възстановят за предстоящия мач с Бодьо/Глимт от груповата фаза на Лигата на конференциите. Специалистът добави, че любовта между него и феновете на "червените" е безгранична.

"От всичко съм доволен днес. Да, искаше ни се покажем и по-добра игра, но вече има умора у футболистите. Видяхте, че липсваше агресия, но въпреки това направихме това, което бе нужно и постигнахме още една рутинна победа срещу Левски.

Сега трябва да се освежим и да влезем добре в следващия мач. Когато има умора тя неминуемо се отразява. От нищо Левски съумя да отбележи гол, което ни принуди да вдигнем оборотите през второто полувреме. Имахме възможности да вкараме и трети и четвърти гол. Важното е, че създаваме положения. Ние отдаваме заслуженото на Левски. Те винаги в такива моменти намират сили да изиграят мач на върха на силите си.

Любовта между мен и феновете е безгранична. Всички победи над Левски са изключително специални и важни. Това е мачът на сезона и ние трябва да го спечелим на всяка цена, каза Младенов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини