Стойчо Младенов: Отборът има позитивно развитие, трябва да добавим малко класа

Стойчо Младенов: Отборът има позитивно развитие, трябва да добавим малко класа

Topsport.bg

05-12-2021, 18:59

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе доста разочарован след загубените точки при визитата на Пирин(1:1), но заяви, че вижда напредък с своя тим.

"Силно първо полувреме, играхме добре, но в крайната фаза не бяхме напористи и концентриране. Отбелязахме гол през втората част, но не го съхранихме. Без голово положение от елементарно центриране, миг загуба на концентрация и неправилно позициониране, те успяха да изравнят. Малшанс днес", каза Младенов.

"В последните 7-8 минути се прибрахме до наказателното поле. Трябваше да ги пресираме в средната тренира, но отстъпихме. Невъзможно бе да върнем гола с последен щурм и натиск.

"Не ни достига това, което коментирам и говоря от първите мачове. Липсва мъничко класа. В последното докосване е класата, която трябва да покажем. Лош избор на решения. Тук трябва да прибавим класа - с много работа и търпение. Имаме състезатели, които имат нужните качества, но трябва време и търпение", добави още треньорът.

"Разликата с Лудогорец е и голяма и не толкова. Имаме мач по-малко, а и директен двубой. Може да обърнем нещата в наша полза. Отборът има развитие и то позитивно. Трябва да наблегнем на лъкатушенето и непостоянството си", заяви Младенов.

Той отговори и на въпрос свързан с феновете на отбора, които поискаха те да платят глобата от 4000 лв, която бе наложена на Стойчо Младенов. "Благодаря на феновете, но не е необходимо, защото аз ще си платя глобата, но те настояват. Ще бъдем ръка за ръка до последната битка във войната, която сме повели", заяви треньорът на ЦСКА.

Източник: Topsport.bg

Последни новини