Стойчо Младенов прави три промени в ЦСКА за гостуването на Царско село

Стойчо Младенов прави три промени в ЦСКА за гостуването на Царско село

Topsport.bg

02-10-2021, 09:23

Старши-треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов ще направи поне три промени в стартовия състав на тима за гостуването на Царско село спрямо двубоя с Бодьо/Глимт. "Армейците" ще играят край Околовръстното утре от 17:45 часа в мач от десетия кръг на efbet Лига.

Федерико Варела и Амос Юга започнаха от резервната скамейка и се появиха в игра през втората част срещу норвежците, а Яник Вилдсхут пропусна срещата заради червения картон, който получи срещу Рома на "Олимпико".

И тримата обаче ще стартират от първата минута срещу предпоследния във временното класиране Царско село, пише "Тема спорт".

WINBET - забавлението продължава онлайн! (18+)

Това ще е първи мач като титуляр за Юга от домакинството на Славия (1:1), когато напусна терена в 48-ата минута заради получено разтежение. Впоследствие дефанзивният полузащитник пропусна срещите на армейците с Рома, Ботев Враца и Хебър, а се появи от резервната скамейка в последните два мача срещу Левски и Бодьо/Глимт.

Варела също постепенно навлиза в ритъм след лечение на контузия. Травмата, която получи във финала за Суперкупата срещу Лудогорец, го извади от терените за почти два месеца.

Източник: Topsport.bg

Последни новини