Стотици изпратиха Никола Спасов в последния му път

Стотици изпратиха Никола Спасов в последния му път

Novsport

25-11-2020, 14:38

Стотици роднини, приятели и колеги се простиха с бившия футболист, а после треньор Никола Спасов, който си отиде от този свят в понеделник след битка с COVID-19.

Представители на почти всички клубове в елита поднесоха венци, а министърът на спорта Красен Кралев изпрати съболезнователна телеграма. Сред хората, които се простиха с него, бяха Христо Крушарски, Стойне Манолов, Иван Василев, Тити Папазов, Емил Велев, Ради Здравков, Мирослав Митев и др.

"Голям човек, последната ни среща беше преди 2-3 седмици на "Лаута" (б.р. след мача Локо (Пд) - Монтана 2:2). Бяхме големи приятели, дойде при мен горе, поздравих го за това, което прави. Каквото и да се каже за такива хора, е малко, Бог да го прости", заяви със сълзи на очи шефът на Локо (Пловдив) Крушарски.

"Двамата от деца сме израснали заедно. Бяхме и в първия отбор на Локомотив (София) и си останахме приятели. Неговата кончина е голяма загуба за българския футбол и за хората. Той беше невероятен човек, но за съжаление го няма вече", коментира натъженият бос на Локо (София) Иван Василев.

„Повече от 45 години се познавахме. Сбогувах се може би с най-позитивния човек, когото познавам. Съжалявам, бог да го прости“, заяви и бившият халф на Локо (Сф) и ЦСКА Ради Здравков, който също не скри сълзите си. 

Източник: Novsport

Последни новини