Стоянович: Имаме оферти за Паулиньо и Робърта, нуждаем се от спешно подсилване

Стоянович: Имаме оферти за Паулиньо и Робърта, нуждаем се от спешно подсилване

Novsport

19-12-2020, 12:29

Треньорът на Левски Славиша Стоянович говори пред медиите след срещата на "Герена", която проведе с шефовете на клуба. Специалистът разкри, че има оферти за двама от основните играчи на "сините" - Найджъл Робърта и Паулиньо, но засега няма нищо конкретно.

Стоянович също така допълни, че Левски се нуждае от подсилване в дефанзивен план, като през зимния трансферен прозорец най-вероятно ще се търсят един или двама защитници.

"Ще направим план за подготовка, ще видим какви евентуални нови попълнения ще има. Има оферта за Найджъл Робърта, но не е конкретна, тъй като няма финансови условия. Паулиньо има различни опции, но ще видим какво ще стане".

"На шести януари събираме отбора. Ще минем медицински прегледи и след това започваме тренировки. Надявам се да имаме нови футболисти. Тъй като те трябва да се включат от първия ден на подготовката. Не сме говорили с Милош Цветкович. Имаме бюджет и ще се съобразим с него. Трябват ни футболисти в защита, крайни бранители. Ще ни е нужна и дълга резервна скамейка".

"Ще видим с колко футболисти ще се разделим. Има футболисти, които имат договори и не може толкова лесно да се разделим. Всичко е свързано с пари. И пристигането на играчи, и тяхното напускане. Мисля, че футболистите са получили заплати. Орлин Старокин не беше тук. Имам информация, че клубът се е разделил с него".

"Имахме много проблеми и с контузени, болни, наказани. Не мога да обещая нищо на феновете. Знам, че те искат по-добра игра, повече победи. Надявам се на пролет публиката да се завърне на трибуните. Не мога да обещая нищо, тъй като виждате каква е ситуацията в цял свят. Длъжни сме да изглеждаме по-добре", каза Стоянович. 

Източник: Novsport

Последни новини