Стоянович: Искам да виждам това лице на отбора във всички мачове

Стоянович: Искам да виждам това лице на отбора във всички мачове

Novsport

13-03-2021, 19:03

Треньорът на Левски Славиша Стоянович бе доволен след успеха над Ботев Враца с 3:1 на стадион „Христо Ботев“. Сръбския специалист посочи, че тимът е реагирал добре на лошия старт на мача.

„Първата част не бяхме агресивни. Знаехме къде идваме, защото Ботев е такъв на техния стадион. Имахме късмет да не ни вкарат и от дузпа, защото щеше да е тежко и не знам дали щяхме да реагираме. Постепенно заиграхме по-добре. Направихме план на полувремето, за да спечелим мача. Доволен съм от реакцията на отбора. След новата контузия и трябваше да правим още ротации. Искам да виждам това лице, но трябва така да се играе във всичките 90 минути, а и изобщо в мачовете. Все още не знам нищо за Монсалве. Чакаме. Дано да не е нещо сериозно. Липсват ни много играчи в защита“, коментира Стоянович.

„За Сулака не е толкова лесно и ще трябва много време. Мисля, че тази седмица няма да може да го използваме. След това идва паузата за националния отбор и дано се възстанови, защото не е лека тази контузия. Трябва да гледаме мач за мач. Необходими са ни победи, за да мислим за шестицата. Трябва да сме концентрирани и да не мислим за точките. Да играем футболът, който искаме, така е най-реално“, добави специалистът.

Източник: Novsport

Последни новини