Струмска слава се настани в "Момата", ще изиграе четири контроли

Струмска слава се настани в

Novsport

15-06-2020, 15:54

От 24 юни до 4 юли втородивизионния футболен отбор Струмска слава Радомир ще се настани в известния хотелски комплекс „Момата” в с.Коларово и ще ползва местния терен за занимания.

„По време на лагер-сбора ще изиграем четири контролни срещи, като засега само три от тях са уговорени- на 24 юни – срещу Септември в  Симитли като гости, на 27 юни срещу  новака в Ефбет лига ЦСКА-1948 на НСБ Бояна и на 4 юли срещу  втородивизионния Кариана Ерден в Банско. Засега се търси противник за 1 юли."

"Днес стартира лятната подготовка за новото първенство на втора лига на градския стадион в Радомир. Водосвет за здраве  и успехи отслужи отец Александър от местната църква. Новите футболисти, дошли при нас , са: Мартин Михайлов от ФК Кюстендил, Александър Аспарухов от Литекс Ловеч и Любомир Граминов от Беласица Петрич. 12 футболисти от различни отбори са на проби при нас. При това положение ще  проведа двустранни игри в сряда и събота, за да видя качествата им в игрова ситуация и едва след това ще обявя кои ще се присъединят  към  останалите футболисти за лагер-сбора в село Коларово. В отбора вече не са Цветомир Тодоров, Илиян Попов и Адриан Циболи. Селекцията е отворен процес при нас”, сподели Владимир Димитров-старши треньор на Струмска слава Радомир.

Източник: Novsport

Последни новини