Тарханов: Справедливо реми, не вкарваме заради коронавируса

Тарханов: Справедливо реми, не вкарваме заради коронавируса

Novsport

02-12-2020, 17:23

„Справедлив резултат е, но съм огорчен, че не вкарваме голове. Играта иначе ми хареса.“

Това каза руският треньор Александър Тарханов след нулевото равенство на Славия с Ботев (Пловдив) в отложен мач от 11-ия кръг на efbet Лига.

„Може да се каже, че липсата на попадения се дължи и на коронавируса. Началото на неуспешното представяне на отбора е 25 октомври, когато се появи първият заболял“, посочи наставникът на „белите“.

„Не съм имал възможност да тренирам всички мои футболисти, това се случи в последните три дни. Има двама липсващи играчи - Янис Карабельов и Емил Стоев, а всичко това не може да не дава отражение на терена. Видно е, че не създаваме положения или създаваме и не можем да вкараме - на пет метра от вратата грешим, на три метра от вратата не можем да я уцелим. Така се случи, че играем в различен състав почти във всеки мач. В активна роля днес беше Дарко Тасевски, преди това него го нямаше, Димитър Рангелов - също. А онези, които съм подготвил, ги няма. Това прави ситуацията много трудна. Трябва ни време. За мен като треньор винаги е тежко - дали от програмата, дали от липсващите играчи", допълни Тарханов.

Източник: Novsport

Последни новини