Тиам: Исках да остана в Левски завинаги!

Тиам: Исках да остана в Левски завинаги!

Novsport

28-06-2020, 23:45

Доста тъжен момент, но това е футболът. Исках да остана в Левски завинаги. Да печеля купи и награди, но понякога ситуацията е такава, обяви халфът Хали Тиам, който изигра последен мач със синята фланелка при победата на тима с 2:1 като гост на Берое. 

“Знаем, че всяко гостуване тук е трудно. Бяхме наясно, че само ако играем заедно, имаме доста големи шансове да спечелим. Щастлив съм за Робърта, защото дърго време не беше вкарвал отбелязвал. Като цяло съм по-доволен от резултата, който постигнахме заедно. Опитваме се да даваме 100% заради феновете. Радвам се, че победихме", обясни футболистът.

"За мен е чест, когато играя с толкова млади играчи, защото преди време аз бях същият. Надявам се да станат по-добри, защото Левски има нужда от тях. Преди началото на двубоя си мислех: “това е последният ми мач за Левски”. Това ме докосна. Цялата ми любов, сърцето ми е свързано с Левски", продължи Тиам.

"Имах по-специално отношение с реферите. Доста често получавах жълти картони. Но най-добрите ми спомени са свързани с моите приятели. Оставям много близки в България, които са ми като семейство. Не мога да кажа къде ще продължа, защото няма нищо официално”, каза на прощаване  Тиам.

Източник: Novsport

Последни новини