Тимове от efbet Лига следят ситуацията с Умарбаев

Тимове от efbet Лига следят ситуацията с Умарбаев

Topsport.bg

18-04-2022, 19:18

Новото ръководство на Локо (Пд) все още не е направило конкретна оферта за подновяване на контракта с един от основните играчи на състава в последните години Парвиз Умарбаев.

Националът на Таджикистан прави много силни мачове от началото на годината и е фундаментална фигура в състава. Той е имал разговор с ръководството, но по информация на "Мач Телеграф" вместо те да му отправят предложение са питали футболиста за условията, които би искал, за да преподпише.

Умарбаев не е пожелал да коментира нито суми, нито бонуси или срок на контракта и продължава да очаква конкретно предложение.

Близки на таджика обаче са категорични, че след оттеглянето на Христо Крушарски той е доста по-склонен да обмисли евентуална промяна на обстановката при подходяща оферта. Към този момент от чужбина няма сериозно предложение, но няколко родни клуба внимателно следят ситуацията около любимеца на "черно-белите" фенове. Един от тях е ФЛ ЦСКА 1948. Треньорът Николай Киров, още докато работеше в Ботев Пд, споделяше, че харесва начина на игра на Умарбаев.

За още по-сериозни конкуренти обаче могат да се смятат Славия и Черно море. Именно треньорът на "моряците" Илиан Илиев привлече Умарбаев в Локо Пд и първи му даде шанс за изява в родния футбол.

Източник: Topsport.bg

Последни новини