Тити: Ако това е цената да спасим Левски, нека ме употребяват

Тити: Ако това е цената да спасим Левски, нека ме употребяват

Novsport

20-05-2020, 09:50

Тити Папазов отправи призив към Васил Божков след предложението на бизнесмена акциите на Левски да бъдат връчени след електронно гласуване. В студиото на „Нова“ Папазов коментира и позицията на Тръст „Синя България“. Организацията се обяви против приемането на дарение от депутата Делян Пеевски на стойност 500 хиляди лева.

"Добрата страна е, че Левски е място, където всеки може да изрази мнението си. Във връзка с Тръста ще кажа, че ние в рамките на десетина дни - Степан, Павел Колев, Тръста и още няколко организации се събрахме и бяхме катализатор нещата да стигнат дотук. Те не са кой знае колко завършили, но има напредък. В тези преговори ние имахме доста спорове, така че Тръст "Синя България" има право да изрази своето мнение. Аз ще дам един много лош пример. Не го пожелавам на никого, но представете си някой от Тръста да беше болен от COVID-19 и да му трябва респиратор. Щеше ли да го ползва, или не?", запита Папазов. 

"Ние имаме нужда. Дарителска сметка има тогава, когато има проблем. Това се случва при болест, а Левски е почти болен", призна баскетболния специалист. 

"Ако г-н Божков е добронамерен и чрез това негово предложение за електронно гласуване, смята, че ще бъде избран най-достойният, да погледне от това, че ние нямаме време. Аз не страдам от това, че съм излъган, тук става въпрос за Левски. Затова използвам вашата камера, за да се обърна към него и да го помоля да не бъде коравосърдечен", продължи Тити.

"Не се чувствам излъган, радвам се, че съм бил част от тази идея. Опита се и се подигра с институцията министър-председател на гърба на Левски, което мобилизира още повече левскарите. Сега искам да го помоля да не се подиграва с тях. Нека даде шанс на Наско Сираков и после ако има някой по-достоен, да направим избори", каза още той.

"Всички говореха, че съм употребен. Напротив, ако това ще бъде цената да спасим Левски, нека ме употребяват", заяви Папазов.

"Искам да кажа огромно благодаря на Павел Колев и цели треньорски щаб, на всички футболисти до един. Много отдавна можеше да бъдат разтрогнати договори. Заради тяхната хиперкоректност "синята" общност вярва и ги подкрепя. Левски е нещо различно. Доказаха го тези дни. Най-големият собственик на Левски. Лудогорец и г-н Домусчиев осъзна колко е важен Левски и каза, че е готов да помогне. Всички отбори в България трябва да се молят Левски да го има. Аз бях готов да взема акциите не заради себе си, а заради "синята" общност. Сашко Диков се появи и омерзи историята на Левски. Моля се на малко човечност от г-н Божков", завърши Папазов.

Източник: Novsport

Последни новини