Тодор Киселичков: Левски играе с висока преса и остава свободни пространства

Тодор Киселичков: Левски играе с висока преса и остава свободни пространства

Topsport.bg

06-11-2022, 17:12

Треньорът на Спартак (Варна) - Тодор Киселичков остана доволен от тима си, който стигна до равенство с Левски (2:2).

"Доволен съм от момчетата. Ние вложихме страшно много старание, страст, желание да се докажат срещу един силен противник като Левски, воден от изключителен старши треньор. Представихме се изключително добре. Успяхме на два пъти да изравним, имахме възможност за победен гол, но не се случи. Изиграхме един мач, който трябваше да изиграем с желание и страст и се справихме.

Искаме това нещо да се случи и в другите мачове. Това е ежедневното занимание. Работим в тази насока. Гледаме да се подобрим. Нещата се случват. Като точково изражение се опитваме да наваксаме. Има достатъчно мачове. Това е нашата цел, борим се всеки един миг и мач.

Една от идеите, за този мач, бяха дългите пасове. Левски играе с висока преса и остава свободни пространства и затова искахме да играем по този начин и създадохме ситуации. Гол не успяхме да вкараме така, но затруднихме максимално Левски. Аз мисля, че днес не видях липса на увереност. В определени моменти можехме по друг начин да решим ситуациите, но това е напълно нормално. Футболистите се стараха и се надявам да сме зарадвали този 12-ти играч.

Аз, ако не съм уверен в нашия отбор и нашите футболисти, мястото ми не е тук. Имаме ден по-малко почивка от Пирин, чака ни дълго пътуване, но ще отидем там с ясната идея да играем футбол и ако може да спечелим мача", каза Киселичков.

Източник: Topsport.bg

Последни новини