Тодор Киселичков: Опитахме се да се противопоставим на един силен отбор

Тодор Киселичков: Опитахме се да се противопоставим на един силен отбор

Topsport.bg

16-10-2022, 20:22

Старши треньорът на Спартак Варна коментира загубата с 2:0 като гост на ЦСКА 1948. Наставникът на "соколите" сподели какво очаква идната седмица от варненско дерби срещу Черно море.

"Стигна се до там да ни поведат с 2:0 без реални голови ситуации, но успяха при едно центриране да ни хванат неподготвени. В средната част се пропукахме за втория гол, където целяхме да сме най-стабилни. Като върна лентата - ЦСКА 1948 владееше инициативата, но за чисти положения пред нашата врата не се сещам. Общо взето играта ни в защита сработи добре, трябваше по-грамотно да играем с топката", каза Киселичков.

"Бяхме с тези футболисти, те са футболисти на Спартак и се разчита на тях. Опитахме се да се противопоставим на един силен отбор. Ако бяхме използвали положенията си в атака, можеше да се получи мач с повече напрежение. Ще се борим да се подобряваме", добави той.

"Когато заговорихме за дербито за Варна, искам първо да поздравя публиката. Усещаме подкрепата им на всеки един стадион. В далечна София имахме привърженици. Искам в мача с Черно море да излезем агресивни, с настроение. Играл съм такива дербита като футболист. Много хубави мачове са. Носят настроение, престиж и заряд. Ще направим възможно да се подготвим добре и ще гоним победата", каза още треньорът на Спартак Варна.

"Надявам се част от контузените да се оправят. За всеки един треньор е добре да може да разполага на всички футболист. Има голям шанс всичко да се получи. Ще се мъчим, ще тренираме и това е пътят", завърши той.

Източник: Topsport.bg

Последни новини