Тодор Неделев: 1:0 е най-сладкият резултат

Тодор Неделев: 1:0 е най-сладкият резултат

Topsport.bg

06-11-2021, 17:10

Плеймейкърът на Ботев (Пловдив) - Пловдив Тодор Неделев говори след успеха на "канарчетата" над Пирин (Благоевград) с 1:0. Футболистът смята че именно този резултат е най-сладък във футбола.

"Много важна победа, защото днес разбрах, че Черно море не са спечели у дома и успяхме да дръпнем пред тях. Първата победа през сезона навън срещу труден съперник. Поздравявам целия отбор и особено нашия вратар Георги Аргилашки.

С хваната дузпа на 90% се дължи победата на него. Изпуснахме доста положения, но сме щастливи за победата. Ние последните мачове изтърваме доста положения. Трябва да наблегнем върху завършващата фаза. Не отиграваме последния пас както трябва.

Не знам на какво се дължи това. Надявам се да спечелим максимум точки до края на полусезона и да стоим възможно най-нагоре в класирането, където ни е мястото. Не бих казал, че ни е тежало, че сме нямали победа навън.

Доста мачове играхме добре. Просто не можехме да отбележим повече голове. Днес също имахме много шансове да затворим мача. Това е футболът. Както казах 1:0 е най-сладкият резултат", каза Неделев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини