Тодоров: Има положителна промяна

Тодоров: Има положителна промяна

Novsport

01-08-2020, 20:36

 Треньорът на Левски Георги Тодоров бе доволен от победата над Витоша Бистрица. Той говори пред медиите веднага след срещата.

Доволен съм. Исках да видя дали има промяна от това монотонно темпо, в което водехме мачовете. Има положителна промяна. Но няма как да сме готово. Надявам се следващата седмица да има движение и за вътрешни трансфери. Нуждаем се от централни защитници, халфове. Ако останат Найджъл, Паулиньо и Стаси за първите кръгове ще е добре за нападение. Но в защита имаме нужда от играчи“, заяви Тодоров.

„Ако резултатите са положителни, въпреки че реалностите са малки за това. Дано да работим добре още десет дни, за да сме подготвени за първия кръг. Георги Георгиев ни изненада. Нямаме за момента решение“, добави още той.

„Добре се включиха младите, но трудно ще стане с тях. Говорим си за тях, но при първия неуспех ще започнат да говорят против тях. Трябва да направим конкурентен отбор, за да израснат“, каза треньорът на „сините“.

„Станислав Иванов има проблем с крака. Следващата седмица имам уверението, че ще бъде готов", добави още той.

„Не можех да откажа на Сираков. Ако не беше той можеше да не съм тук. Много му е трудно на него в момента. Ще съм тук, докато нещата се стабилизират. Трябва да намери млад треньор. За мен най-добрият вариант е Станимир Стоилов. В понеделник ще започнат да им се изплащат заплатите на момчетата. Подведат ли го Сираков, това ще е краят на Левски. Ситуацията не е розова. По-спокойни са момчетата, защото Наско има каза, че има някаква яснота. Днес се стараха и се раздадоха, но едва ли ще бъде достатъчно за двубоя с Берое. Роберта е централен нападател, който не съм виждал с такива качества от дълго време. Много добър футболист. Ако играем добре по крилата и в халфовата линия, ще вкарва над 20 гола на сезон. Играхме агресивно. Публиката ще прости грешките, ако вижда, че момчетата се раздават на терена. Видях днес промяна. Тренираме по този начин, за да привикне организма да привикне към по-различен начин на работа“, каза Тодоров.

Източник: Novsport

Последни новини