Томаш: Афектиран съм, защото можехме да победим

Томаш: Афектиран съм, защото можехме да победим

Novsport

26-02-2021, 20:01

Треньорът на Етър Александър Томаш бе афектиран след равенството 1:1 с Локомотив (Пловдив). Специалистът обяви, че съжалява за изпуснатата победа. 

„На Етър му трябват точки. Изтървахме две точки с Левски и две с Локомотив, като и в двата мача можехме да загубим. Не мога да бъда недоволен от мочетата, но оставам с доста смесени чувства. Удар без топка и опит за удар без топка - не се санкционира. Не ми е работа да коментирам съдията. Не оправдавам Здравко, явно си изпусна нервите срещу съдията. Не е нормално да сме с червен картон в трети мач.

Нямаме проблеми с дисциплината. Момчетата ме гледат в очите. Подценяваме се. Афектиран съм, защото можехме да победим. Допуснахме гол, те имаха греда, но за друга ситуация не мога да се сетя. И при тях може да е имало подценяване, но ние трябва да се възползваме от тези ситуации.

Мнението ми е, че в нашето първенство, отборът, който везе по-добре в мача и дава максимум, може да победи всеки един. Лудогорец ни победи с 6 гола, а след това губят от Локомотив. Мислех, че можехме да вземе максимума от точки днес.

Боруков вкара шест гола, има качества, интелигентен е. Когато започнат покрай теб да ти говорят колко си велик, човек не ходи много по земята. Дали остава? Попитайте него. Имаме два дена", заяви Томаш след мача. 

Източник: Novsport

Последни новини