Томаш: За съжаление не си повярвахме достатъчно!

Томаш: За съжаление не си повярвахме достатъчно!

Novsport

14-03-2021, 19:21

Наставникът на Етър Александър Томаш сподели първите си впечатления след поражението с 0:1 от ЦСКА на стадион „Българска армия“ в мач от 21-ия кръг на efbet Лига.

Поражението можеше да бъде по-голямо, но стражът Христов Иванов направи чудесен двубой и остави своите съотборници до последно в срещата.

„Точно това бе проблемът. Не си повярвахме достатъчно. Не мога да не съм доволен от старанието. Имахме план, който действаше. ЦСКА взе трите точки заради класните си играчи, които имат доста скорост и изобретателност. Там отстъпихме", започна той.

„Още когато поех Етър казах, че трябва да променя своята филосифия. Мен ме очаква всеки мач да играя за точки. Това, което се изисква от мен го правя. Имахме два варианта как да променим ситуацията. Не ми хареса как влязохме в двубоя. Даже нямаме чиста голова ситуация. Моята цел е да направя всичко възможно да вземем три точки от всяка среща", продължи Томаш.

"Това, което чувствам аз, го чувстват и те. Малко не ни достигна вяра, защото тук не може да излезеш и да не си вярваш", допълни треньорът.

За мача с Ботев Пловдив

"Етър трябва да вземе трите точки. Как и по какъв начин, си остава работа на екипа ми. Те трябва да могат. Трябва да вярват в сърцето си.

Източник: Novsport

Последни новини