Томаш: Не ме интересуват теренът, топката и съдията, най-важни бяха трите точки

Томаш: Не ме интересуват теренът, топката и съдията, най-важни бяха трите точки

Novsport

01-12-2020, 20:00

Треньорът на Етър - Александър Томаш, коментира първата победа, която "виолетовите" постигнаха през този сезон и не скри задоволството си от спечелените три точки. 

"Няма да изпадам в подробности, най-важното за нас бе победата", заяви Томаш. 

"Не ме интересуват теренът, топката и съдията, най-важни бяха трите точки. Момчетата се раздадоха, благодаря им. Задачата беше да видим отбор. Смятам, че във втори мач поред те го показват и тези 3 точки не са случайни." 

"Далеч съм от мнението, че сме играли добре, но на този етап мен ме интересуват точките. Най-важното е тези момчета да си повярват, защото те наистина могат да бъдат един отбор. Това е начинът, по който може да се спасим." 

"Никога не съм коментирал съдиите. Те са фактор, който не зависи от мен. Вчера след мача седяхме два часа тук. Трима души тази вечер са с температура, аз не можех да ги използвам, но трябва да се научим да бъдем гъвкави." 

"Имаме много проблеми в момента, но се опитвам да ги решаваме. Това казах и на футболистите. Оправдания с терена, противника, топката, ковид...не ме интересуват. Виждаме в какъв свят живеем, трябва да се научим да бъдем гъвкави", заяви Томаш. 

Източник: Novsport

Последни новини