Томаш: Победихме един много стойностен отбор, свалям шапка на публиката и футболистите

Томаш: Победихме един много стойностен отбор, свалям шапка на публиката и футболистите

Topsport.bg

17-09-2022, 20:20

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш остана доволен след категоричния успех на своя тим с 3:0 над Черно море като домакин в среща от 11-ия кръг на Първа лига. С победата "черно-белите" продължават отличната си серия като домакин и вече имат 5 успеха от 5 мача на "Лаута", като се доближиха само на точка зад лидера в шампионата ФК ЦСКА 1948.

"Това, което опитваме на тренировките, се получи по време на срещата днес. Показахме, че когато сме едно цяло, нещата се получават. Доволен съм, че успяхме да спечелим срещу един много стойностен отбор, с качествени футболисти и добър треньор. Черно море има изграден стил и несъмнено е фактор в първенството, затова съм щастлив, че днес успяхме да ги победим и то с категоричен резултат.", коментира Томаш.

"Свалям шапка на публиката и на футболистите. Когато сме заедно, можем да постигнем големи неща. Вижда се, че всички работим за каузата "Локомотив". Разбира се, че допускаме грешки, но важното е, че днес успяхме да вкараме ситуациите, които създадохме, и това ме прави щастлив.", допълни старши треньорът на "черно-белите".

"Работим мач за мач. Знаем колко можем, но съм наясно, че нещата във футбола се обръщат много бързо. Така че се опитвам да съм здраво стъпил на земята и да предам това мислене и на футболистите ми, защото много лесно ситуацията може да се промени и ние трябва да бъдем пределно фокусирани, за да вървим стъпка по стъпка в развитието ни.", завърши Томаш.

Източник: Topsport.bg

Последни новини