Томаш: Съжалявам много, дадохме максимума си с екипа

Томаш: Съжалявам много, дадохме максимума си с екипа

Novsport

18-05-2021, 19:51

 Старши треньорът на Етър Александър Томаш отличи разочарованието си от изпадането на „болярите” от елита на българския футбол. Томаш призна, че съжалява, че тимът му не си е повярвал достатъчно, за да се спаси.

„Губихме единоборствата, първа топка, втора. На нас ни трябва малко да се разклатим. Първият им гол ни повлия доста зле, поздравявам съперника. Беше по-искащ, по-вярващ от нас. На такова ниво, ако не печелиш единоборствата си, не можеш да чакаш нещо”.

„Казах го и преди. Етър е там, където искат. Да се успокоят някои хора. Съжалявам за момчетата, но силите ни са дотук. Каквото и да кажем сега за изпадащите, няма значение. Разочарован съм, че дадохме максимума, футболистите дадоха и последният месец не намерихме още морални сили да излезем да изиграем тези мачове. На нас силата ни е да бъдем заедно, да бъдем близко. Човек винаги е трябвало да бъде позитивен”, продължи Томаш.

„И другите отбори са в неведение, но това не е оправдание за мислите ни. Това е обстановката, а ние нямаме право на глас. Ако се стигне до бараж, ще видим кой е по-класен. В един мач всичко е възможно. Там отборът, който е по-правилно настроен психически, ще вземе този мач. Мога да кажа от моя страна към феновете, че съжалявам много. Дадох максимума от себе си с екипа. За мен е важно човек да работи със сърце. Неприятно е. Аз съм от този град и вярвам, че Етър заслужава да бъде в елита на футбола. Животът продължава, дадох всичко и вярвам в себе си”.

„Има още един мач до самия край. Аз съм отдаден и ще работя, докато имам договор до края на сезона. Ще дам всичко от себе си в следващия мач”, завърши Александър Томаш.

Източник: Novsport

Последни новини