Томаш: Това дерби се печели със сърце

Томаш: Това дерби се печели със сърце

Topsport.bg

03-09-2022, 23:04

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш коментира победата над Ботев (Пловдив) с 1:0.

"Сърцето, това е. Такова дерби се печели със сърце. Искам да похваля футболистите и публиката, защото днес бяхме заедно като семейство. След загубата от Берое видях реакция и искам да поздравя и публиката, и футболистите", заяви наставникът на "смърфовете".

"Няма да дам персонална оценка. Радвам се за него, но оттук нататък трябва да знае, че трябва работа. Послушах сърцето си като го избрах, но знаех, че и другите щяха да се справят", каза той за Тодор Павлов, който дебютира за Локо Пд.

"Тези моменти са хубави, когато можеш да излезеш от тях. Човек когато рискува, тогава може да успее. Искам да кажа едно огромно браво на футболистите и феновете. Знам, че феновете искат постоянно победи. Казах на играчите, че трябва да забравят всичко друго и да се концентрираме да дадем всичко в този мач", заяви развълнуваният треньор.

"Хора от клуба ми казват, че локомотивът трудно тръгва, но като тръгне, няма спирка. Но това трябва да мине през тренировъчното играще", каза Томаш с усмивка.

Той не пропусна да похвали феновете на тима: "Поклон, поклон пред тази публика. Те показаха, че обичат отбора. Вчера им казах, че заради тях ще дават всичко"

"Говорих си с Христо Колев - Бащата, който ми каза, че трябва да го изживееш и аз го изживях", завърши Томаш.

Източник: Topsport.bg

Последни новини