Томаш: Чака ни пореден труден мач

Томаш: Чака ни пореден труден мач

Novsport

14-12-2020, 22:50

 Етър приема Монтана в последния си за годината мач от шампионата на efbet лига. Двубоят е във вторник от 17:30 ч. на стадион Ивайло. Главен съдия е Радослав Гидженов, асистенти са му Йордан Петров и Димо Вълчев, четвърти съдия е Георги Гинчев. Съдийски наблюдател е Ахмед Ахмед.

Етърци ще преследват победа, която да отлепи тима от дъното и да го изпрати на 12-ата позиция. Срещата пропуска поради наказание халфът Яни Пехливанов, който получи санкцията заради натрупани картони. Останалите футболисти, освен отдавна отсъстващите поради трайни контузии, са на линия.

"Пореден важен тест за Етър. Монтана са с нов треньор, вероятно могат да предложат и нещо ново за мача. Прави ми впечатление, че всички точки, които са спечелили, са срещу отбори от нашата черга, така че ни предстои пореден труден мач. Играчите ни трябва да са готови – да искат победата, да се раздадат докрай, само така можем да я спечелим”, коментира старши треньорът Александър Томаш.

Мачът Етър – Монтана отново ще бъде без публика, но можете да подкрепите тима с виртуални билети от сайта на URBO. За петима от притежателите им пак ще има награди от томбола – фланелка на Етър с автографи от играчите, карта за мачовете от целия следващ сезон, снимка с автограф, шал и ключодържател, информират на официалния си сайт от великотърновския тим.

Източник: Novsport

Последни новини