Тони Здравков: Двата отбора се хвърлиха с голямо желание, въпреки загубата играхме добре

Тони Здравков: Двата отбора се хвърлиха с голямо желание, въпреки загубата играхме добре

Novsport

10-12-2020, 19:37

Треньорът на Ботев Враца Антони Здравков отличи характера на неговие играчи след загубата от Славия. Той обяви, че в тима няма криза.

"Тежък терен, два дни валя сняг, днес от обяд валя дъжд. Двата отбора се хвърлиха с голямо желание, с много единоборства, но нямаше грубости. Смея да твърдя, че стояхме по-добре на терена, определено", заяви Здравков.

"При гола, който допуснахме през първото полувреме, получихме попадение след рекошет. Изравнихме играта. Но за съжаление сериозна грешка на съдията имаше при ситуацията, при която беше отсъдена дузпа", добави той.

"Нямахме шанс да изравним. Определено показахме характер. Това е добре за отбора. Играем с крила. Домовчийски не е на 100%. Когато играем без типичен нападател нещата се отразяват. Ще търсим централен нападател през зимата", добави той.

"При всички положения загубите тежат. Нашите загуби са изстрадали. Серията ни тежка. Няма криза, тъй като играем добре. Ако играем лошо и сме боксова круша, тогава ще мога да кажа, че има криза", заяви треньорът.

"Знам стила на Акрапович. Дано да отидем на "Армията" и да се представим добре", добави Здравков. 

Източник: Novsport

Последни новини