Тони Здравков: Тотално се сринахме второто полувреме

Тони Здравков: Тотално се сринахме второто полувреме

Novsport

15-02-2020, 19:43

Треньорът на Ботев Враца Антони Здравков остана крайно разочарован от показаното от неговите футболисти през второто полувреме в мача с Лудогорец, който гостите загубиха с 0:6.

"Коментирах с футболистите и колегите, не мога да си обясня толкова много индивидуални грешки през второто полувреме. Брак в изнасяне на топката, брак в покритите . Допуснахме два гола, но играхме футбол първото полувреме. През второто нямам обяснение как е възможно да се допуснат толкова много грешки, получи се тотален срив. Надявам се притеснението, които някои са изпитали, да не го допускат повече. Защото такава игра си я обяснявам само с притеснение.

"Всички други отбори в следващите ни мачове са от нашата черга. Показаното срещу Локомотив в контролата няма нищо общо с това, което показахме през второто полуверме днес. Толкова брак е несъвместим с футбола."

"Трудно ще намерим футболист по това врме. Четири човека ги оставих във Враца, по  различни причини. На фона на момчетата, които привлякохме, съм оптимист за оставането в елита. Тези момчета имат възможност и ще покажат качества. Сигурен съм, че такова полувреме няма да се повтори."

"Нашият отбор няма да се затвори и да играе "бетон". Поражението е тежко, но ако играехме така, както първото плолувреме, Лудогорец нямаше да ни отбележи още четири гола."

Източник: Novsport

Последни новини