Топузаков: Левски иска отново да играе в Европа

Топузаков: Левски иска отново да играе в Европа

Topsport.bg

29-04-2023, 22:45

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков коментира победата над Ботев с 1:0.

"Бяхме по-настоятелни във фаза атака. Освен гола имахме още 3-4 чисти положения. Последните минути дадохме необяснимо инициативата на Ботев Пловдив, но мисля, че бяхме по-класния отбор, който владееше повече топката и искаше повече победата.

Искам да поздравя отбора на Ботев Пловдив, защото това е страхотно събитие за тях. За нас бяха важни трите точки и днес да победим и да бъдем там, където искаме да бъдем. Дано Ботев в следващия мач да зарадва феновете си.

Самочувствието, че не допускаме голове в последните мачове ни дава увереност, че можем да се справим със ситуациите пред нашата врата. Мисля, че заслужено и трудно футболистите направиха да победят и сега се радват в съблекалнята.

Колективът и отборът, които Левски притежава и Станимир Стоилов създаде и изгради, могат да се надиграва с всички отбори. Сега от играчите зависи да бъдат постигнати целите. Левски иска отново да играе в Европа на пълни стадиони като днешния.

Мисля, че няма футболен човек, който да не иска такова прекрасно съоръжение и терен в прекрасно състояние. Хората обичат и ценят хубавото и красивото. Мисля, че ако има повече такива стадиони, то те ще се пълнят", заяви Топузаков. 

Източник: Topsport.bg

Последни новини