Топчо: Стоилов е поставил здрави основи и Левски играе като добре смазана машина

Топчо: Стоилов е поставил здрави основи и Левски играе като добре смазана машина

Topsport.bg

22-04-2023, 16:50

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков даде пресконференция преди утрешния мач с Берое. Специалистът обяви, че няма причина да прави промени в схемата и тактиката, изградени от Станимир Стоилов.

"Илиян Стефанов все още е малко по-далеч от завръщане в основната група, имаме известни проблеми около окомплектуването на състава. Трябва да играем атакуващо, да създаваме положения, да печелим мачове и точки, трябва да сме в топ 4. Всеки мач може да донесе позитиви, както и негативи. Достатъчно сме мотивирани да покажем пред публиката ни, че тяхната подкрепа може да се превърне в добра и офанзивна игра. Трябва да си вземем всички мачове до края, за да си гарантираме и място в топ 6 и по-близо в топ 4. Всеки се бори за това, естествено. Винаги има опасности и рискове във футбола.

Изборът не е много голям, ще подберем футболистите, които са в топформа, интересува ни утрешният мач. Тренировките и разговорите с футболистите през тази седмица бяха важни за мен и моя щаб, за да можем още да се напаснем и да им дадем още някои идеи. Не би трябвало линията да се нарушава в разгара на сезона, пак повтарям. Още повече, че Станимир Стоилов е поставил здрави основи и този отбор играе като добре смазана машина. Затова не виждам причина да се правят промени по тактиката и по начина на игра", каза Топузаков.

Източник: Topsport.bg

Последни новини