Тошко Киселичков: Сладка победа, имахме нужда от нея

Тошко Киселичков: Сладка победа, имахме нужда от нея

Topsport.bg

22-05-2021, 21:45

Старши-треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Тодор Киселичков, даде мнението си победата с 1:0 над ЦСКА. Той определи успеха на неговия тим като "сладък".

"Всяка една победа е специална, защото искам да печеля мачовете и да се развивам. Играхме срещу труден съперник, сладка победа е. Футболистите хвърлиха много сили, отборът ни имаше нужда от такава победа. Дани Наумов е един страхотен вратар, той е в ЦСКА, за да си свърши работата по най-добрия начин.

Има огромна заслуга за тази победа, както и всички останали. Радвам се, че всеки се стреми да бъде полезен точно, когато трябва.

Дани спаси дузпата, представи се много добре, но победата е за всички от отбора. Дали ще остана да водя ЦСКА, ще прецени ръководството.

Аз имам амбицията да се развивам като треньор и се радвам винаги, когато имам работя. Дали съм доволен от ВАР? Не знам дали сте гледали дузпата, но в случая нашият състезател се движи без да вижда техния играч, явно ВАР е преценил друго. Най-вероятно не е от значение какво мислим ние, а какво ще отсъдят съдиите", каза Тодор Киселичков.

Източник: Topsport.bg

Последни новини