Треньорският щаб на Беласица отчита седмицата като успешна

Треньорският щаб на Беласица отчита седмицата като успешна

Novsport

05-06-2020, 17:34

 Веднага след последното си занимание , проведено на стадион Цар Самуил с наличните футболисти от мъжкия отбор, старши треньорът Саша Симонович обяви почивка до понеделник. „В четири тактико-технически занимания и един контролен мач взеха участие футболистите от представителния тим на петричкия клуб.

Като цяло се наблегна на тактическите занимания без излишно натоварване на момчетата, защото се намираме в опознавателен процес, с две думи се поддържа физическа форма. Търси се динамика в играта, с което се цели поддържане на високо техническо равнище. Доволни сме от всички момчета, включително и новопривлечените. Надяваме се с тях да се повиши класата на отбора. Първият контролен мач от възобновителния период срещу юноши старша възраст не бива да ни подлъгва с постигнатата победа. Очакват ни два сериозни контролни мача на 13 юни-събота-на стадион в Требич срещу устремилия се към Ефбет лига отбор на Монтана и на 17 юни-сряда-срещу новия член на Ефбет лига – ЦСКА 1948. Това всъщност са истинските генерални проверки срещу два силни отбора. След тях можем да направим своите изводи какво сме постигнали и какво ще ни трябва по постове ако искаме да постигнем това, към което сме се устремили. 

Крум Георгиев е петият футболист, дошъл да се готви при нас. Имаме разговори с още футболисти. Търсят се млади школувани момчета, желаещи да играят за честта и с фланелката на Беласица и да повдигнат нивото на отбора за новото първенство. Очаква се в понеделник, 8 юни, да подсилим отбора с още футболисти”, споделиха от треньорския щаб на клуба.

Източник: Novsport

Последни новини