Треньорът на Ботев Пд: Вярвам в отбора и в този проект!

Треньорът на Ботев Пд: Вярвам в отбора и в този проект!

Novsport

28-02-2021, 17:10

Треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич демонстрира оптимизъм след края на мача срещу Монтана, в който неговият тим направи 1:1. Босненският специалист продължава да търси първи успех начело на "канарите", но изрази увереност, че той ще дойде скоро.

"Доволен съм от точката, защото все пак успяхме да изравним, след като изоставахме в резултата. Но ако преди мача ме бяха попитали дали една точка ще ме зарадва, щях да отговоря "не". Мишел Еспиноса не е готов физически за цял мач и затова е на пейката. Той е мощен физически и го пуснах като втори нападател срещу затворената отбрана на Монтана. Помогна ни именно в тези ситуации в наказателното им поле, но се стара и в дефанзивен план също.

За съжаление, днес допуснахме много положения след наши грешки, на няколко пъти им подарихме топката. Отдавам това на напрежението, тъй като футболистите знаеха, че на всяка цена трябва да спечелят този мач.

Очаквах дори, че отборът на Монтана може да излезе с петима в защита, те дойдоха тук, за да вземат точката.

Знам на какво е способен отборът ми. Но днес го видяхме само в два периода – през първото полувреме за 10-ина минути и през второто около изравнителното попадение. Трябва да си върнем увереността, работим върху това. Всичките изминали двубои бяха изключително равностойни. Ще продължим да се борим, за да печелим точки. Трябва ни един мач, в който да покажем най-доброто от себе си. Вярвам в отбора, вярвам в този проект.

Източник: Novsport

Последни новини